с. Руська Поляна
вул. Шевченка, 67
(0472) 30-33-31

Одночасне оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Соснівський відділ у місті Черкаси УДМС у Черкаській області інформує про те, що 11 травня 2022 року набрала чинності постанова КМУ від 07.05.2022 № 541 « Про реалізацію експериментального проекту щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон», якою затверджено Порядок реалізації експериментального проекту щодо одночасного оформлення, обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
Слід відзначити про те, що вказана послуга є максимально зручною, адже дає можливість оформити два документи одночасно, без необхідності звернення до підрозділу міграційної служби повторно.
ВАЖЛИВО! Для оформлення паспорта громадянина України вперше особою, яка досягла 14-річного віку, заява-анкета про одночасне оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон подається особисто, без згоди або присутності законного представника.
Вартість послуги:

  • 1105 грн – не термінове оформлення;
  • 1583 грн – термінове оформлення.
    У разі оформлення у 14 років вперше – сплачується послуга лише за оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
    УВАГА! Через війну можливі затримки у виготовленні закордонних паспортів та ІД-карток, проте Міграційна служба робить усе можливе аби документи були доставлені до підрозділів якнайшвидше.
    Про готовність паспорта можна дізнатися за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів».
    Нагадуємо, що ознайомитися з переліком документів для подачі на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон можна на офіційному сайт ДМС https://dmsu.gov.ua, а також повідомляємо, що запрацювала електронна черга, тому з’явитись на прийом потрібно по електронному запису.
    Додаткова інформація за телефонами Соснівського відділу у м. Черкаси ‒ (0472) 63-74-55 та «гарячої» лінії Управління ДМС у Черкаській області ‒ (0472) 54-09-60.

Чекаємо Вас у нашому підрозділі за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська, 116.

Соснівський відділ у м. Черкаси Управління ДМС у Черкаській області

© Руська Поляна 2013 rpol@i.ua
Зроблено з любов'ю в Україні