с. Руська Поляна
вул. Шевченка, 67
(0472) 30-33-31

Шановні споживачі електроенергії!

ТОВ «Черкасиенергозбут» нагадує, що обов’язок платити за спожиту електроенергію зберігається. Несплата в одному місяці не звільнить від її оплати у наступному, а лише призведе до накопичення заборгованості.
Тимчасова заборона на стягнення пені та припинення електропостачання за несплату рахунків не означає, що держава дозволяє не платити за електроенергію. ТОВ «Черкасиенергозбут» проводить роботу по стягненню заборгованості із споживачів-боржників в судовому порядку, в зв’язку з чим таким споживачам надіслано позовні заяви. Стягнення заборгованості в судовому порядку призведе до понесення додаткових витрат по сплаті судового, виконавчого збору та виконавчих витрат, що прогнозовано становить суму від 3 тис. грн, а у разі відключення після скасування заборони, – до витрат по відключенню/підключенню електропостачання в прогнозованій сумі від 3 тис. грн.
За наявності непогашеної заборгованості відключення всіх боржників будуть здійснені у повному обсязі відразу після скасування заборони. У разі добровільної сплати заборгованості, ТОВ «Черкасиенергозбут» зобов’язується подати клопотання про залишення позовної заяви без розгляду та не здійснюватиме стягнення судового збору.
У разі виникнення розбіжностей з питань з приводу оплати електропостачання звертайтеся за телефонами 067-218-40-89, 067-510-54-30.
ТОВ «Черкасиенергозбут» нагадує, що споживач повинен самостійно фіксувати та передавати показники лічильника до свого підрозділу РЕМ, в даному випадку – Черкаський РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» в один з таких способів:

  • особисто при звернені;
  • через особистий кабінет на сайті оператора системи розподілу (Черкасиобленерго);
  • за телефонами РЕМ: (0472) 37-40-09; КОЛ-центр (067) 690-48-48;
  • шляхом зазначення показань у сплаченому рахунку (на дату сплати);
  • на електронну адресу;
  • паблік-акаунт у Viber (інформація про порядок передачі розміщено на сайті ПАТ «Черкасиобленерго»).
© Руська Поляна 2013 rpol@i.ua
Зроблено з любов'ю в Україні